Dorian Popa a fost jefuit. Artistul cere ajutorul fanilor pentru a-l găsi pe făptaș

 Stamen Diana
.

Dorian Popa a fost jefuit chiar în fața blocului în care locuiește. Artistul și-a uitat mașina deschisă, iar un tânăr a intrat și i-a furat banii din portofel, o pereche de ochelari și un pistol pe care acesta îl ținea în torpedoul mașinii. Dorian Popa nu se lasă până nu-l prinde pe făptaș.

Cântărețul a fost prădat de hoți și nu este pentru prima dată când i se întâmplă. Dorian Popa a rămas fără 500 de euro, o pereche de ochelari de soare și un pistol, însă acum acesta încearcă din răsputeri să-l găsească pe hoț, iar pentru asta apelează la ajutorul fanilor săi.

'Mi-am uitat mașina deschisă când am dormit la prânz. Mi s-a furat pistolul și 500 de euro. Este a patra oară când sunt furat în fața blocului. Vecinele de la etajul patru i-au făcut poză. Ele credeau că este un prieten de-al meu, dar când au văzut că merge mai departe s-au gândit să-i facă poze. Eu nu vreau bunurile înapoi, vreau să se facă el de râs. Pistolul este stricat. Ultima dată când am tras cu el era într-un vlog. Îmi pare rău de ochelarii de soare pe care i-am luat acum trei zile.', a declarat Dorian Popa.

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa la 'Asia Express'? Artistul a dat răspunsul

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton