Donald Trump, într-o vizită oficială în Las Vegas pentru susţinerea victimelor atacului! Prima Doamnă a atras toate privirile

 Pirvu Cristina
.

Preşedintele american, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au mers miercuri dimineaţa în Las Vegas pentru a vizita în spital răniţii din atacul de duminică noaptea unde peste 59 de oameni şi-au pierdut viaţa.  Melania, soţia acestuia, a atras toate privirile.

Incă de la prima oră a dimineţii Melania şi Donald Trump au părăsit Casa Albă pentru o vizită de 3 ore în Las Vegas. Au mers şi au strâns mâna cu toţi eroii aflaţi în spitale. Prima Doamnă a captat toată atenţia încă de la plecarea din Washington.

Melania Trump a respectat cu desăvârşire dress-codul pentru o astfel de situaţie. De la primul pas pe care l-a făcut în afara Casei Albe, Prima Doamnă a impresionat. Pentru vizita de susţinere a victimelor din Las Vegas, aceasta a adoptat o ţinută all-black. A purtat un trench negru, foarte elegant, cu mânecă trei sferturi, peste genunchi. La spate, paltonul a avut o crăpătură foarte scurtă, un aspect deloc vulgar sau indecent.

Vezi si: Brooke Shields a povestit cum a încercat Donald Trump să o agaţe

În picioare, Prima Doamnă a optat pentru o pereche de stiletto negri, foarte înalţi şi eleganţi. Look-ul său a fost unul destul de lejer şi rafinat. A purtat un machiaj de zi, o coafură naturală, mai exact bucle lejere. Privirea a ales să o ascundă în spatele unei perechi de ochelari supradimensionali.

Masacrul de duminică, din Las Vegas este cel mai sângeros atac de acest gen din istoria SUA. Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de la etajul 32 al hotelului-cazinou asupra unei mulţimi de 22.000 de oameni adunaţi în faţa cazinoului pentru un concert de muzică country, omorând cel puţin 59 şi rănind peste 500.

Foto: Northfoto

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton