Unul dintre cei mai renumiți DJ ai lumii iubește o româncă

 Alina Dan
.

Marcus Schulz este unul dintre cei mai faimoși și mai bine cotați DJ ai lumii. Americanul de origine germană iubește o româncă pe care, de curând, a cerut-o de soție.

Marcus Schulz și Adina Butar se cunosc de cinci ani. El spune că 'a fost dragoste la prima vedere'.  Însă relația lor a început profesional, ca parteneri de scenă. Apoi totul s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Și pentru că lucurile au evoluat și sentimentele s-au consolidat, DJ-ul a decis să treacă la următorul nivel. Așa că, de Anul Nou, Marcus i-a pregătit iubitei o surpriză de proporții: a cerut-o pe Adina în căsătorie, în fața părinților lui, care erau în sală, dar și în prezența a peste 3.000 de persoane prezente la concert.

'Plănuisem asta încă din vară, din august, dar am vrut să o fac în mod tradițional. Am pregătit alături de părinții mei care au fost în sală în timpul concertului', spune Marcus Schulz.

Cu ce l-a cucerit românca? În afară de frumusețe și de vocea superbă, Adina l-a fermecat pe DJ cu talentul culinar. Românca îi gătește acestuia preparatele noastre tradiționale, de care el se declară încântat.

Acum, cei doi se află în România, iar pe 3 februarie, de ziua lui Marcus, au oficializat logodna și în țara de origine a artistei.

FOTO: captură

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton