Divorț la Casa Regală! Prințesa Tessy și Prințul Louis s-au despărțit

 Stamen Diana
.

Divorț la Casa Regală din Luxemburg. Prințesa Tessy și Prințul Louis s-au despărțit, iar fiecare o va lua pe drumul lui. Separarea acestora a luat pe toată lumea prin surprindere. Despărțirea lor vine după 10 de ani de căsnicie.

Acest subiect ține prima pagina a tuturor ziarelor internaționale. Vestea că  Prințesa Tessy și Prințul Louis s-au despărțit a șocat pe toată lumea. După 10 ani de căsnicie, cei doi au decis că este mai bine să se despartă.

Se cunoaște faptul că, Prințul Louis a renunțat la poziția lui din succesiunea la tron, pentru a se căsători cu Tessy, o femeie fără sânge albastru. Prințesa Tessy și Prințul Louis au împreună doi copii.

Povestea de dragoste a Prințesei Tessy cu Prințul Louis

Eleganta si feminina, vesela si avand un fel placut de a fi, Tessy s-a adaptat imediat rolului de sotie a printului Louis, cel de-al treilea fiu al Marelui Duce Henri si al Marii Ducese Maria Teresa. Se poate ca naturaletea si starea de bine sa fi venit din insasi dragostea ce i-o poarta printului, dar si din acceptarea ei de catre familia ducala. Cu toate ca Louis a renuntat la dreptul lui de succesiune la tron, aceasta legatura nu a creat un scandal si nici macar animozitati menite sa descurajeze orice plan de viitor al celor doi. Mai mult decat atat, Tessy si Louis au devenit parintii micutului Gabriel inainte chiar de a se fi casatorit. Primul nepot al Marelui Duce Henri si al Marii Ducese Maria Teresa s-a nascut pe 12 martie 2006 (printul Louis avea 19 ani, devenind astfel cel mai tanar parinte dintr-o familie regala din Europa) data la care mama si tatal lui declarau ca nu se grabesc cu casatoria. Si-au unit insa destinele sapte luni mai tarziu la aceeasi biserica din Gilsdorf unde isi botezasera si fiul cu ceva timp in urma.

Citește și: Ce naşi va avea copilul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry. Bebeluşul regal vine pe lume în primăvara lui 2019

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton