Detalii incredibile au ieșit la iveală despre viața lui Meghan Markle. Fratele ei a rupt tăcerea

 Stamen Diana
.

Nu a mai rămas mult până la nunta regală care va avea loc peste doar o lună, iar informații despre viitoarea prințesă ies la iveală. Detalii incredibile au fost făcute publice despre viața lui Meghan Markle. Fratele viitoarei prințese a rupt tăcerea.

De ceva timp, Meghan Markle este în centrul atenției, mai ales că urmează să se căsătorească cu Prințul Harry. Fratele ei, Thomas Markle Jr, a spus vrute și nevrute despre Meghan Markle, după ce aceasta nu l-ar fi invitat la nuntă. Fratele viitoarei prințese susține că aceasta nu este la fel de bună cu familia lor. Thomas Markle Jr și sora lui nu s-au mai văzut de mai bine de 7 ani, când s-au întâlnit în 2011 la înmormântarea bunicii lor.

'Și-a uitat cu siguranță rădăcinile, iar familia mea suferă din cauza asta. Lui Meg îi place să apară ca o persoană umanitară, caritabilă, dar cu familia ei nu este deloc așa. Este cea mai bună interpretare a ei, e atât de falsă. Am citit că vrea să fie ca Diana. Dar Diana a fost iubită de o lume întreagă și pentru motivele care trebuie. Meg vrea să fie la fel, dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu este sinceră precum Diana', a mărturisit fratele lui Meghan Markle conform Daily Mirror.

Nici ceilalți frați vitregi ai lui Meghan, Samantha Grant, 53 de ani, și Tyler Dooley, 26 de ani, n-au primit invitații la nunta regală.

Citește și: Sora lui Meghan Markle nu a fost invitată la nuntă! Samantha – atac furibund în mass-media

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton