Demi Moore a fost dată în judecată pentru ucidere din culpă

 Popescu Alexandra
.

Demi Moore a fost dată în judectă pentru ucidere din culpă după ce un bărbat s-a înecat în piscina ei, acum doi ani.

Edenilson Steven Valle, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit pe fundul piscinei, înecat, la reședința lui Demi Moore din Los Angeles, după ce îngrijitorul casei ar fi dat o petrecere. Din această cauză, familia tânărului decedat a dat-o pe actriță în judecată pentru omor din culpă. Lipsa indicatoarelor de adâncime, dar și temperatura mult prea ridicată a apei, 39 de grade, sunt doar câteva dintre motivele din cauza cărora tânărul ar fi decedat, el neștiind să înoate.

„Nu existau indicatoare de adâncime sau indicatoare de siguranţă în piscina adâncă de 10 metri, iar în jurul acesteia existau pietre care au creat un pericol pentru cei din jur', au declarat părinții lui Valle, potrivit TMZ. În plus, temperatura apei (39 de grade) ar „compromite funcţiile creierului'.

Când s-a întâmplat nenorocirea, Demi Moore nu era în țară, așa că primit vestea ca pe un șoc.

„Sunt în şoc absolut. Eram în afara ţării, călătoream ca să mă văd cu fetele mele pentru a serba o zi de naştere, atunci când am aflat vestea. Pierderea unui copil este o tragedie greu de imaginat, iar inima mea merge către familia şi prietenii tânărului. Vă rog să respectaţi intimitatea şi viaţa privată a celor implicaţi, în aceste vremuri sensibile', a declarat actrița la acea vreme.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de către îngrijitor și prietenii săi după o scurtă perioadă, atunci când s-au întors la proprietate. Potrivit legiștilor, tânărul a alunecat și a căzut în piscină și din cauză că nu știa să înoate, s-a înecat.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Demi Moore – La aproape 53 de ani a fost starul galei CFDA/Vogue Fashion Fund Awards

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton