Delia Matache a ţinut dietă doar trei zile. De ce nu a mai rezistat

 Pirvu Cristina
.

Delia Matache este într-o formă de invidiat, dar cu toate acestea ea îşi mai doreşte să dea câteva kilograme jos. A încercat să ţină o dietă bazată pe alimente sănătoase, dar nu a reuşit mai mult de trei zile. A picat pradă tentaţiei!

Frumoasa cântăreaţă s-a luptat cu propriul corp pentru a ţine dietă. Timp de trei zile a ţinut un regim de viaţă sănătos, dar a cedat. Voia să mai slăbească câteva kilograme.

Nu a reuşit deoarece este o împătimită a carbohidraţilor. Pofteşte la multe preparate, mănâncă orice. Spune că are talent în bucătărie, ce îi lipseşte este timpul.

„Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia, la Agenția Vip.

Dieta ketogenică este o dietă bazată pe grăsimi, cu rădăcini încă din antichitate. Principiul de bază al dietei este inducerea unei stări de cetoză fiziologică, similară cu cea din timpul pauzelor alimentare prelungite. Conform spuselor nutriţionistului Cristian Mărgărit, cetoza înseamnă acumularea de corpi cetonici în sânge şi evidenţierea lor în urina (când sunt în cantităţi prea mari în sânge, aceste componente sunt eliminate prin rinichi). Corpii cetonici sunt substanţe rezultate în urma metabolizării incomplete a grăsimilor şi pot fi folosiţi ei înşişi ca sursă de energie de majoritatea ţesuturilor, inclusiv de creier, în proporţie de 75%, atunci când se atinge adaptarea.

El mai precizează că: „cetoza indusă prin dieta „ketogenică” este diferită de cetoacidoza diabetică şi nu prezintă un pericol imediat pentru sănătate. Din contră, vine cu avantaje: arderea accelerată a grăsimilor, suprimarea senzaţiei de foame, încetinirea creşterii unor tumori, claritate mentală, reglarea glicemiei etc. „

Delia are discuţii în familie

La începutul acestui an, Ion Matache, tatăl cântăreţelor, s-a întors de pe Muntele Athos acolo unde s-a izolat în urmă cu ani de zile. Acesta a avut probleme de sănătate, a fost internat chiar şi în spital. Se pare că starea lui nu i-a mai permis să se întoarcă şi a rămas în Bucureşti alături de familia sa.

Delia a explicat că toţi sunt bine, se întâlnesc adesea şi iau mese în familie. A recunoscut că apar şi discuţii deoarece au păreri diferite.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton