Declaraţia Simonei Halep după ce s-a calificat în sferturi de finală la Australian Open: "Încă simt accidentarea!"

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep s-a calificat astăzi în sferturi de finală la Australian Open. Românca noastră, chiar dacă este accidentată, a obţinut o victorie necontestabilă! Iată declaraţiile numărului 1 mondial!

Simona Halep  s-a impus fără prea multe emoții în fața jucătoarei Naomi Osaka, scor final 6-3, 6-2.

Partida de pe Margaret Court Arena se anunta a fi una foarte complicată pentru sportivă noastră tocmai pentru că suferise şi o accidentare.Jocul însă a fost în favoarea sa, s-a concentrat şi a dat tot ce a avut mai bun. După ce a câștigat primul set cu 6-3, Simona s-a distanțat rapid în cel de-al doilea la 4-1 și a încheiat meciul după o ora și 19 minute.

Pentru Simona Halep va urma un duel care se anunță mult mai complicat, în sferturile de finală urmând a da peste învingătoarea partidei dintre Barbora Strycova și Karolina Pliskova.

 


Declaraţia Simonei Halep după ce s-a calificat în sferturi de finală la Australian Open

„A fost un meci excelent, am jucat bine cel de-al doilea meci aici, pe Margaret Court Arena. Sunt foarte fericită că m-am calificat din nou în sferturi. Nu m-am aşteptat la asta la începutul turneului, din cauza accidentării. Sunt mândră că am fost foarte atentă şi am jucat fiecare punct foarte concentrată. Acest turneu arată deja ca un maraton. Încă simt accidentarea, dar încerc să nu mă gândesc la ea. După această victorie, poate voi avea 3 zile libere şi va fi mai bine. Ştiam că Naomi loveşte foarte puternic, aşa că am schimbat ritmul. Am lovit mai tare, mai încet, am vorbit despre asta cu staff-ul meu şi mi-a ieşit. Îi mulţumesc mult lui Darren, e minunat să am un australian lângă mine şi să am susţinere aici”, a declarat Simona Halep.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton