Decizia Arianei Grande după atacul terorist din timpul concertului ei din Manchester

 Popescu Alexandra
.

În urma atacului terorist care a avut loc la finalul concertului Arianei Grande de pe Manchester Arena, cântăreața a luat decizia de a suspenda întregul turneu european.

Luni, potrivit ultimului bilanț, 22 de oameni au murit și 59 au fost răniți după ce, în timpul concertului Arianei Grande din Manchester, a fost comis un atac terorist și o bombă a explodat pe arenă. Potrivit presei americane, artista în vârstă de 23 de ani și-a anulat deja concertul din Londra pe care urma să îl susțină joi. Mai mult, întregul său turneu european va fi suspendat și reprogramat.

Ariana Grande va amâna show-urile din Marea Britanie, Belgia, Polonia, Germania și Elveția, însă, deocamdată, nu a făcut un anunț oficial. Se pare că aceasta încă este „într-o stare de isterie' în urma atacului terorist de luni seară și este incapabilă să mai susțină concerte, spun apropiații. Potrivit TMZ, se pare că atât artista, cât și staff-ul ei sunt îngrijorați din cauza chestiunilor de securitate.

După tragedia produsă în Manchester, Ariana a publicat pe rețelele de socializare un mesaj: „Sunt distrusă. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte.'

La sfârșitul acestei săptămâni, grupul Take That trebuia să susțină trei concerte pe Manchester Arena. Membrii grupului au anunțat că și concertul de marți seară din Liverpool va fi anulat.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Explozie la Manchester în timpul unui concert al artistei Ariana Grande

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton