Daniel Osmanovici pleacă de la Antena 1. Ce job va avea prezentatorul de la Observator

 Stamen Diana
.

Daniel Osmanovici pleacă de la Antena 1, vestea a apărut astăzi în presă. Prezentatorul TV de la Observator se va ocupa cu totul altceva de acum înainte. Daniela Osmanovici renunță la pupitrul de la Antena 1 pentru un alt job.

Se pare că Daniel Osmanovici renunță la postul pe care îl ocupă la Antena 1 pentru  un alt job în relații publice, potrivit paginademedia.ro. Prezentatorul TV va mai apărea pe micile ecrane până duminică, pentru că de luni va fi nevoit să înceapă noul serviciu. Daniel Osmanovici va coordona partea de PR la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate – CNAS, ca „Șef Serviciu Relații cu Presa”și ca „Purtător de cuvânt”.

Cel care îl va înlocui pe Daniel Osmanovici la pupitrul știrilor va fi un prezentator de la România TV – Bogdan Alecsandru. Prezentatorul TV a confimat plecarea sa de la Antena 1, dar și începerea noului job.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton