Dani Oţil reacţionează după ce s-a aflat de relaţia dintre Codin Maticiuc şi Flavia Mihăşan

 Pirvu Cristina
.

Au apărut zvonuri şi dovezi în presă cum că Codin Maticiuc ar trăi o poveste de dragoste cu Flavia Mihăşan. Acestea au ajuns şi la urechile lui Dani Oţil, colegul ei! Iată cum a reacţionat prezentatorul TV de la Antena 1! 

Zilele trecute, Codin şi Flavia au fost surprinşi împreună, în centrul Bucureştiului. Cei doi au petrecut timp în faţa unui club, iar mai apoi au plecat împreună ţinându-se de mână. Toţi au fost curioşi să afle dacă cei doi sunt iubiţi sau doar prieteni.

Citeşte aici: Prima declaraţie a lui Codin Maticiuc despre relaţia cu Flavia Mihăşan  

Acestea informaţii nu au putut trece neobservate de către Dani Oţil, colegul Flaviei de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, matinalul de pe Antena 1.

„Am văzut în ziare că ai ceva pentru mine. Cum mai pun eu episoadele cu noi doi în casă, când îţi fac masaj şi cum explici că sunt filmate mai de mult timp? O să pun episodul cu masajul ca să îţi încurc moşu”, a spus Dani.

Flavia Mihăşan, care stătea aşezată lângă el, a început să zâmbească, dar imediat i-a dat un răspuns.

„M-ai luat pe nepregătite”, a spus Flavia.

Toţi bănuiau că între cei doi, între Flavia şi Dani, există ceva mai mult decât o relaţie de prietenie sau de colegialitate. Majoritatea îi vedeau ca iubiţi, mai ales că au existat momente când au fost mai apropiaţi. Spre exemplu atunci când au învăţat un dans împreună sau în clipurile pentru mediul online pe care le-au filmat amândoi.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton