Dana Săvuică a revăzut Sri Lanka după 35 de ani!

 Stamen Diana
.

Celebrul fotomodel Dana Savuică a început anul cu o vacanță de vis în Maldive și Sri Lanka, țara în care ea a copilărit împreună cu părinții ei care sunt diplomați de carieră.

Răsfățată de mică cu plajă, soare și ocean, Dana a pășit pe drumul amintirilor, emoționată de revederea locurilor, unde a trăit senzații încărcate de adrenalină în apele turcoaz ale Oceanului Indian.  

Am petrecut un sejur fantastic în Maldive, în insula Kuredu. Aici am stat într-un Jacuzzi Beach Villa, având plaja și Oceanul în fața mea. Prima imagine a dimineții, din patul mare tip baldachin, era chiar această imagine de vis. Pe tot parcursul zilei auzeam doar valurile și zgomotele produse de păsări, șopârle sau greieri. În timp ce parfumul îmbătător al florilor exotice care se simțea în camera mea, mă amețea ușor și îmi dădea o stare pozitivă', a mărturisit Dana Săvuică.  

Dana Săvuică a revăzut Sri Lanka după 35 de ani

Dana Săvuică a revăzut Sri Lanka după 35 de ani

Pasionată de călătorii dar și de fashion, vedeta și-a făcut bagajele cu grijă pentru a petrece aproape trei săptămâni de poveste pe meleaguri tropicale.

Înainte să plec în vacanța în Maldive și Sri Lanka, am făcut shopping în Băneasa Shopping City, unde am găsit foarte multe lucruri drăguțe încă la reduceri, dar am ales și câteva piese statement din colecțiile noi de primăvară-vară. Mi-am cumpărat și un set de valize nou, cu un look vintage dar extrem de rezistent, ergonomic, un brand Italian de la Valigeria.

Am primit pachetul all inclusive în insula Kuredu Resort&Spa prin agenția Tui Travel Center, și mi-am dorit să fac poze frumoase în acel decor exotic, unde am purtat ținute colorate și trendy pentru plăcerea fanilor mei de pe Facebook și Instagram. Nu puteam să plec din vacanță fără o serie de filmulețe și fotografii pe care le-am postat și pe vlogul meu www.danasavuica.ro. Recomand tuturor măcar odată în viață să bifeze aceste două destinații, Maldive și Sri Lanka. Este combinația perfectă pentru o vacanță de neuitat', ne-a mai povestit Dana Săvuică, o adevărată călătoare pasionată de locurile exotice.

Dana Săvuică a revăzut Sri Lanka după 35 de ani

Dana Săvuică a revăzut Sri Lanka după 35 de ani

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton