Dana Rogoz şi Pavel Bartoş, gazdele unui festival din Chicago

 Adina Rosetti
.

Prezentatoarea emisiunii „De Suflet”, Dana Rogoz şi actorul Pavel Bartoş vor face echipă la Chicago, SUA, unde vor prezenta cea de-a 4-a ediție a Festivalului Origini Românești pe 15 şi 16 iunie.

Dana Rogoz

 

Foto: Facebook

Dana Rogoz, pe care românii din afara ţării o urmăresc în fiecare sâmbătă de la ora 20:30 la emisiunea”De Suflet” se va întâlni a doua oară cu comunitatea de români din Chicago pe care a cunoscut-o prima dată în 2008, tot cu ocazia unui eveniment în Oraşul Vânturilor, la care ProTv Internaţional a fost partener media.

 

„Este pentru a doua oară când îi vizitez pe românii din Chicago şi sunt extrem de fericită tocmai pentru că ştiu ce amintiri frumoase am adunat din prima întâlnire cu ei. Acum, la Festivalul Origini Româneşti mă aştept să participe un număr record de români, mai ales pentru că acolo este o comunitate foarte unită, care păstrează tradiţiile, deşi sunt la mii de kilometri distanţă de ţară. M-a impresionat să aud că printre activităţile pe care le pregătesc organizatorii se număra şi o paradă de costume populare purtate chiar de spectatori. Va fi un sentiment de mândrie românească şi pentru mine. Cu aceasta ocazie o să fac echipă cu Pavel Bartoş şi ştiu de pe acum că vom fi una foarte amuzantă, iar cei care ne vor fi alături la Niles, Illinois vor avea parte de distracţie maximă”, a declarat Dana.

 

 

Vezi şi declaratia lui Pavel Bartoş pe libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton