Dana Rogoz a fost în şoc: "Ochii mi s-au inundat de lacrimi, camera a început să se învârtă"

 Pirvu Cristina
.

Dana Rogoz a trăit ieri un şoc după ştirea falsă cum că actorul Marian Râlea a murit. A fost profund de supărată şi a explicat pe blogul său prin ce stări a trecut! 

Vedeta a explicat că a primit ştirea falsă a morţii lui Marian Râlea printr-un telefon primit de la Adela Popescu. Anunţaseră la TV moartea marelui actor. Dana Rogoz nici că a mai putut sta în picioare după ce a auzit că cel care îi este precum un tată nu mai este printre noi. Chiar în timp ce era cu Adela Popescu pe fir, cineva l-a sunat pe actor şi a aflat că este foarte bine, stirea fiind falsă.

Deşi s-a mai liniştit, a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marian Râlea, cel alături de care a jucat mulţi ani. Era bine. Chiar astăzi, 20 decembrie, actorul împlineşte 60 de ani.

Dana Rogoz a fost în şoc după ştirea falsă a morţii lui Marian Râlea

„Șoc. Ochii mi s-au inundat de lacrimi, camera a început să se învârtă cu mine, iar aerul îmi era brusc insuficient. Am început să îi spun că nu cred, dar mai mult din reflex, că răspuns la o veste pe care vrei să nu o crezi. Adică știam că Adela nu ar putea face o astfel de glumă, iar argumentul că anunţaseră deja la știri era suficient cât să o iei de bună. Norocul a fost că la nici 2 – 3 minute, în timp ce eram încă pe telefon cu ea, să aflu că o colegă de la Abra și Vorbește Lumea reușise să îl sune și să afle adevărul: știre falsă, preluată fără niciun fel de verificare de toată presă.

L-am sunat pe Marian de îndată ce am închis telefonul cu Adela. I-am auzit vocea și m-am liniștit și bucurat că e sănătos și că mâine voi putea să îi urez La Muuuulti Ani'. Apucase să îmi treacă prin cap inclusiv gândul că singurul meu tată pe care îl mai am a murit. Doamne, ce bine că e bine.

Apoi a urmat furia. Nu îmi venea să cred ce om inconștient a putut prelua această știre' drept una adevărată și de a o transmite în direct la știri. M-am apucat să scriu repede o postare pe Facebook, în care să îi liniștesc pe oameni că Marian – Magi al nostru – e bine sănătos. Dar încă tremuram după un așa montagne-russe de sentimente.”, a scris pe blogul său Dana Rogoz.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Marian Râlea după ce s-a scris că a murit 

Foto: Libertatea

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton