Cum se distrează familia Măruță. Andra și Cătălin l-au luat pe David cu ei la un superparty

.
cum se distrează familia Măruțăcum se distrează familia Măruță

Andra și Cătălin împlinesc vara aceasta 10 ani de căsătorie și plănuiesc să sărbătorească, dar până una alta se distrează la evenimente organizate de prieteni. Și nu singuri! Cel mai popular cuplu de vedete l-au luat pe David, fiul lor, la un party cu muzică, care i-a fost pe plac băiețelului, mare fan Michael Jackson.

Party-ul anual Universal Music România și MediaPro Music a reunit numeroși artiști, printre care și Andra și Cătălin Măruță, care au venit însoțiți de fiul lor de șapte ani, David.

Cum se distrează familia Măruță. L-au luat pe David cu ei la party!

Mare fan Michael Jackson, micuțul nu a stat o clipă locului și s-a simțit în largul lui la petrecere alături de părinții săi. De fapt, așa cum a declarat Andra pentru viva.ro, David este șeful în casă: 'E o perioadă acum când l-am lăsat să fie șeful. Când ți-ai dorit atât de mult copii și îi iubești prea mult, ai tendința să-i răsfeț. David e acum la vârsta la care o să trebuiască ușor, ușor să înțeleagă că e cazul să fie un pic mai responsabil. Eva este leoaică și el cedează în fața ei. Îl apreciez că face asta.'

Andra și Măruță au îmbinat utilul cu plăcutul la petrecerea Universal. Cătălin Măruță a fost gazda serii, deschizând evenimentul și prezentând momentele artistice, iar Andra a susținut un concert live, fiind urmată de Holograf. De la party nu au lipsit nici Sore, Alina Eremia, Nicole Cherry și mulți alții.

Citește și:

Oana Roman, despre relaţia cu Petre Roman: „Mă bătea cu cureaua de-mi sărea apa în cap!'

Aşa o alintă Laura Cosoi pe fetiţa sa recent născută! Rita e tare cuminte

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton