Cum să ai părul ca al lui Kate Middleton! Ce secrete ascunde ducesa de Cambridge

 Pirvu Cristina
.

Cum să ai părul ca al lui Kate Middleton! Ce secrete ascunde ducesa de Cambridge! Soţia Prinţului William are un păr sănătos, strălucitor, mai ales că în primăvară va deveni mamă. Aceasta a decis de curând să doneze din podoaba capilară, să facă o faptă bună, dar şi să facă o schimbare de look.  

Majoritatea femeilor se plâng că în perioada sarcinii, dar şi după, firul lor de păr devine din ce în ce mai subţire şi le cade foarte des. Kate Middleton a decis să se tundă şi să doneze părul înainte de a da naştere celui de-al treilea bebeluş regal. Părul său este mai strălucitor ca niciodată, semn că are mare grijă de el.

Poţi face o faptă bună şi să donezi câţiva centimetri de păr. Dacă asta nu e suficient, o tunsoare foarte îndrăzneaţă te ajută să scapi şi de energiile negative acumulate, susţine hairstylistul lui Kate Hudson, conform popsugar.com.

În acest mod, tu îi poţi ajuta pe copiii aflaţi în suferinţă, cei care şi-au pierdut părul (unii dintre ei din cauza bolilor grave precum cancerul) şi în acest fel ei îşi vor recăpăta speranţele şi vor continua să lupte. Şi Kate Middleton a procedat aşa, ducesa de Cambridge a donat câţiva centimetri din părul său.

Monica Glass, managerul fundaţiei care se ocupă de această campanie, a vorbit despre gestul lui Kate Middleton.

„Să primeşti o perucă, din păr real crează un impact pozitiv asupra unui copil sau adult aflat într-o situaţie dificilă. Sperăm ca această donaţie să îi încurajeze şi pe alţii să prodeceze aşa”. Iată ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a dona păr:

  • părul trebuie să fie curat, uscat, sănătos
  • trebuie să fii dispus să donezi cel puţin 7 centimetri
  • poţi dona fie că eşti femeie sau bărbat
  • părul poate să fie drept, ondulat, creţ
  • e important ca părul să conţină mai puţin de 10% fire albe
  • poate fi şi vopsit, dar în nuanţe naturale

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton