Cum s-au distrat vedetele la un eveniment de beauty: 20 de fotografii care te vor face să zâmbești

.
vedete la evenimentul Xpert Beautyvedete la evenimentul Xpert Beauty

 Numeroase vedete au luat parte la evenimentul Xpert Beauty, unde nu doar că au nimerit în paradisul cosmeticelor, dar au și avut parte de distracție și dicuții ca-ntre fete. Nici măcar Roxana Ciuhulescu, care mai are un pic și naște, nu a putut rezista tentației de a testa produse, a face selfie-uri și a se răsfăța cu diverse proceduri.

 

Numeroase vedete au luat parte la evenimentul de lansare a primului magazin Xpert Beauty din capitală, cel mai complex concept store de cosmetică profesională din România, unde au avut parte de o sesiune de răsfăț, de multă distracție și tone de selfie-uri.

Tania Budi, care arată incredibil la cei 50 de ani ai săi, și-a ales spre testare produse de volum pentu părul fin. Cu o siluetă impecabilă și un corp tonifiat, vedeta și-a făcut apariția într-o rochie scurtă neagră.

Roxana Ciuhulescu urmează să nască peste circa 2 luni, dar nu poate sta departe de evenimentele mondene. La evenimentul de beauty, Roxana a avut ocazia să testeze produse de makeup renumite și s-a bucurat de întâlnirea cu o 'gașcă frumoasă și sexy' – conform mesajului său postat în social media – formată din Cristina Cioran, Adina Buzatu, DJ Wanda și alte vedete. Totodată, Roxana a dezvăluit pentru VIVA! secretele sale de beauty deloc costisitoare, la care apelează pe timpul sarcinii și nu numai: uleiul de măsline, uleiul de cocos, măștile cu argilă, scrubul pe bază de zaț de cafea.

Cristina Cioran și Crina Abrudan au testat diferite nuanțe de ruj, Dj Wanda, Adina Buzatu și Patrizia Paglieri s-au concentrat pe selfieuri, în vreme ce alte vedete au descoperit oglinda inteligentă, unde, printr-o scanare a produselor, au putut afla informațiile esențiale despre produsul ales, precum și tips-uri 'how to'.

Foto PR

Citește și:

Ela Crăciun este însărcinată pentru a treia oară. „Am visat șapte seri la rând că țineam în brațe un băiețel!' – EXCLUSIV

Celebrități care arată total diferit cu părul lor natural. Transformarea lor te va surprinde

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton