Cum a reușit Tristan Tate să o facă pe Bianca Drăgușanu să-i mai acorde o șansă. Doar așa l-a primit înapoi!

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate se află acum într-o vacanță de lux în Cannes, unde se răsfață cu mâncăruri scumpe. Cei doi s-au împăcat, după ce fosta prezentatoare TV de la KanalD îi dăduse papucii englezului cu mașini de sute de mii de euro. Se pare că Tristan Tate a reușit să o facă pe Bianca Drăgușanu să-i mai acorde o șansă.

Luna trecută, Tristan Tate și Bianca Drăgușanu au luat-o pe drumuri diferite, asta după ce vedeta a decis că relația lor nu mai poate continua, având în vedere că el era tot timpul plecat în cluburi și stătea ore în șir la terase. Bianca Drăgușanu nu a mai vrut sub nicio formă să se împace cu englezul, însă se pare că s-a răzgândit.

Tristan Tate a reușit să o convingă pe vedetă să se împace cu el și să-i mai acorde încă o șansă. Se pare că bărbatul i-a scris de foarte multe ori Biancăi Drăgușanu că o iubește, iar aceasta a cedat într-un final și i-a mai acordat o șansă, suțin apropiații vedetei, potrivit cancan.ro. Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune TV, iar acum vedeta încearcă să profite din plin de timpul pe care îl are la dispoziție.

Citește și: Bianca Drăgușanu a încetat colaborarea cu Kanal D. Ce salariu avea prezentatoarea TV

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton