Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie după ce a născut

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu aproximativ 10 luni, iar de atunci se poate considera cea mai fericită femeie din lume. Prezentatoarea TV are o familie frumoasă de care se bucură din plin. Gabriela Cristea a fost în piscină și nu s-a ferit să îmbrace costumul de baie după ce a născut. 

Este o mamă responsabilă și care se dedică copilului ei. Gabriela Cristea nu se dezlipește o clipă de micuța Victoria, iar de fiecare dată încearcă să o ia cu ea pe unde are treabă. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a fost la piscină împreună cu familia, unde s-au simțit extraordinar.

'După ce am înotat și ne-am distrat, am căzut într-un somn adânc. Fetele își fac siesta la piscină, iar tati ne face poze', a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta a purtat un costum de baie întreg. negru. Micuța Victoria a adormit în brațele mamei sale, iar Tavi Clonda a fost cel care a surprins momentul emoționat în poză.

Dieta pe care o ține Gabriela Cristea

'E mai mult un mod de viață. Astăzi am sărit peste o masă și nu trebuie să sărim peste mese. Am o prietenă care este nutriționist. Toate lucrurile care îmi plăceau în mod deosebit se aflau în planul meu alimentar. E foarte simplu, dar trebuie să ai pe cineva care să-ți deschidă ochii. Eu mănânc 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine.', a declarat Gabriela Cristea la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton