Delia - adolescentă. Aşa arăta artista înainte de a cunoaşte celebritatea

 Pirvu Cristina
.

Scoate hit după hit, toţii fanii îi ştiu melodiile, sălile de concerte sunt pline, ce îşi mai poate dori Delia? Este o artistă iubită, poate cea mai iubită din România, şi are totodată o legătură strânsă cu cei care o urmăresc. Pentru ei, a arătat public o imagine din arhiva personală, din adolescenţă!

Ne place Delia, şi atunci când merge la evenimente publice, şi atunci când susţine concerte, dar şi când merge în vacanţe. Iată că din copilărie sau adolescenţă îi plăcea soarele, căldura şi marea, la fel ca acum (ştim cu toţii cât de des pleacă în excursii inedite, ba în Maldive, ba în insulele greceşti).

Pentru fanii săi, vedeta a urcat pe Instagram o poză cu ea, de la mare, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, foarte modern, chiar şi acum. Se vede cât era de slabă, avea picioare subţiri, un abdomen plat şi poate părul mai lung decât acum. Fanii săi spun că nu s-a schimbat deloc, are aceelaşi zâmbet.

„În caz că se întreaba cineva ;))) cum arăt foarte slabă. Păi cam aşa 😂”, a clarificat artista. Fanii i-au lăsat zeci de comentarii şi peste 43 de mii de like-uri.

Alături de ea, în fotografie, apare şi sora sa mai mică, Oana. Era la modă şi ea, purta ochelari de soare şi un costum de baie viu colorat.

Dacă vă aduceţi aminte, Delia, la debutul alături de Nick, era destul de slabă, nu avea însă formele de invidiat pe care le are acum. În anul 1999 artistul a decis că are nevoie de o cântăreaţă lângă el, atunci a dat peste Delia. Timp de 5 ani, cei doi au lansat hit după hit.

Delia atrăgea atenţia cu vocea sa, dar şi cu fizicul. Era o tânără deosebită, cu calităţi fizice frumoase. Era blondă, la fel ca acum.

Ce au în comun Delia şi Andra

Sunt cele mai iubite artiste de la noi, iar ambele au un trecut asemănător. În copilărie aveau aceleaşi dorinţe şi aceelaşi idol. Acum, când au cunoscut cu adevărat faima, au povestit fără reţinere pe cine îndrăgeau atunci, dar şi acum!

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton