Cum arăta în anul 2001 Gabriela Firea, primarul Capitalei?! Era vedetă la Antena 1

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Firea era în anul 2001 prezentatoare la Antena 1. Avea o familie frumoasă şi arăta complet diferit! Iată imagini cu casa acesteia şi cu ea. A trecut de la buletinul de ştiri la Primăria Capitalei!

Gabriela Vrânceanu Firea este una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor de ştiri din ultimii 10 ani şi mai nou, importantă figură în lumea politică şi acum primar al Bucureştiului.

Soţul ei, Răsvan Firea, a fost cel care a sprijinit-o în tumultoasa ei carieră chiar din primii ani. El a fost bărbatul din umbră pe care prea puţini îl cunoşteau. Gabriela a ţinut ca dispariţia lui Răsvan din 2010 să fie la fel de discretă pentru public precum a fost şi existenţa lui.  Răsvan Firea a decedat  la vârsta de 54 de ani, din cauza unui atac cerebral, la Fundeni.

Cum arăta în anul 2001 Gabriela Firea

„În fiecare cameră îmi petrec o anumită parte a zilei. De exemplu, în camera galben-albastră citesc, în fiecare dimineaţă, presa. În biroul meu, unde am scris atât cartea de poezii, cât şi un roman care va apărea în octombrie, stau cel mai mult. În rest, sunt în bucătărie, şi nu consider că aş fi cu adevărat mamă şi soţie dacă aş evita acets loc.”, spunea aceasta despre casa pe care o deţinea în 2001.

Gabriela Firea în 2001Gabriela Firea în 2001

Foto: Arhiva Viva!

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton