Cum arată Anda Adam după sărbători! Şi-a arătat trupul în show-ul "Exatlon"

 Pirvu Cristina
.

Anda Adam participă în show-ul „Exatlon”, difuzat pe Kanal D. A avut premiera pe data de 7 ianuarie cu o competiţie extremă. Iată cum arată Anda Adam, cântăreaţa, după sărbători!

Anda Adam este cea de-a zecea vedetă care a intrat în competiția Exatlon. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și și-a câștigat simpatia publicului prin talent și voință.

Ambiția și perseverență sunt aliații mei atunci când îmi doresc să obțin un rezultat. „Dorul de familie, de copilul meu va fi partea cea mai dificil de suportat. Sper să rezist și să am un psihic puternic. Gândul la ei mă face însă și mai puternică în concurs, și mai ambițioasă. Referitor la forță fizică, am masă musculară și sunt foarte rezistență”, a declarat Anda Adam înainte de plecare. 

Anda Adam, siluetă după sărbători

Vedeta a avut curaj şi şi-a arătat trupul după sărbători, după mesele încărcate. Şi-a făcut apariţie în competiţia „Exatlon” cu o siluetă de invidiat, este foarte tonifiată şi are muşchii bine evidenţiaţi mai ales pe picioare.

Sărbătorile nu şi-au lăsat nicio amprentă pe trupul artistei. Priveşte imaginea şi iată ce ambiţioasă este în show.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton