Cum a fost vindecat Dan Negru cu pastile de Tic-Tac. Soluția Valeriu Lazarov

.

Dan Negru a fost protagonistul unei farse de zile mari. În urmă cu aproximativ 20 de ani, când era la începutul carierei, prezentatorul TV a trăit cea mai mare farsă care i-a fost făcută vreodată. Chiar a fost păcălit de către echipa sa. Şi acum îşi aduce aminte acel moment!

În anul 2000, Dan Negru a fost păcălit pe bune, de către Valeriu Lazarov. A înţeles că va primi pastile care îi vor reda energia. Era, de fapt, vorba despre dropsuri.

„Cu nişte ani în urmă, am filmat la un moment dat un format de televiziune în care ziua de filmare s-a terminat undeva pe la două şi jumătate dimineaţa. Nu ziua de filmare, repetiţia zilei de filmare. Repetiţia zilei de filmare s-a terminat undeva pe la două şi jumătate. A doua zi urma să filmăm. Şi Lazarov mi-a spus că a doua zi o să îmia ducă nişte pastile cumpărate special din Madrid care îţi dau o energie. 

Când am auzit, am spus mamă! Undeva pe sub mână. Îmi aduc aminte că i-am trimis mesaj Andreei Marin, lui Cosmin Cernat, tuturor, Mircea Radu, îmi trimite, îmi aduce Lazarov, să vedem ce. Şi îmi aduce dimineaţa nişte pastile, 3 pastile, într-un serveţel, îmi amintesc şi acum. Şi mi-a zis: Dane, ia-le o dată la trei ore. Când tuşeam, luam pastila! Am terminat filmarea pe la trei şi l-am întrebat de unde sunt. Eram undeva la începutul anilor 2000. Erau pastile de Tic Tac”, a spus Dan Negru la Interviurile VIVA!.

Dan Negru ar fi vrut să devină profesor

În anul 1995, Dan Negru a debutat în televiziune. Au trecut 23 de atunci, iar el activează în aceelaşi domeniu. Îl vedem aproape în fiecare săptămână la TV, ba în show-ul „Next Star', ba la „Guess my age' sau altele. În premieră, el ne-a dezvăluit că dacă ar da timpul înapoi n-ar mai face asta.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton