Cristina Ich și-a dat pantalonii jos în mijlocul străzii!

 Stamen Diana
.

Cristina Ich se află în vacanță în Thailanda, unde pare că se distrează de minune. Supranumita 'Angelina Jolie de România' a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu un gest ieșit din comun.

E dezinhibată și nu ține cont nicio clipă de părerile celor din jur. Cristina Ich s-a dus în stradă și și-a dat pantalonii jos, aceasta a rămas doat într-un body extrem de sexy. 'Toată lumea e nud aici. Poți să te dezbraci, poți să faci ce vrei… Poți să te dai cu capul de pereți. Până și ăștia care sunt super înapoiați și super săraci sunt mai opend minded decât suntem noi. Aici e foarte mișto că nimeni nu are nicio treabă cu tine. Sunt foarte relaxați. Câtă libertate simți aici… nu am simțit niciunde ', a povestit pe una dintre rețelele de socializare.

Cristina Ich arată de milioane și cu siguranță toți oamenii care erau în jurul ei s-au bucurat de priveliștea pe care le-a oferit-o. Atunci când a ajuns în Thailanda, după un zbor lung, Christina Ich s-a plâns pe rețelele de socializare de vacanța pe care o are și că a făcut o mare greșeală să meargă în această țară.

 

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton