Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look. Actriţa a fost nevoită să facă această transformare

 Pirvu Cristina
.

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look. Tânăra actriţă este în plină ascensiune din punct de vedere profesional. Joacă într-un serial de succes care i-a adus schimbări mari în viaţa sa şi din punct de vedere fizic. Ea nu mai arată aşa cum o ştiau toţi fanii săi, are altă culoare a părului. 

Îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu le pregătește telespectatorilor mari surprize, pe care aceștia le vor putea descoperi în cadrului celui de-al doilea sezon al serialului Fructul oprit'. Una dintre ele a fost deja dezvăluită și constă într-o schimbare radicală de look, la care artista a apelat pentru personajul ei – Ana Caragea din producția de la Antena 1.

Pentru prima dată de când se află în lumina reflectoarelor, Cristina Ciobănașu a acceptat să treacă printr-o transformare radicală de imagine. Schimbarea de look a fost bine primită de fani, fotografia postată de artistă pe Instagram reușind să strângă zeci de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii, în care aceștia s-au arătat încântați de noua ei înfățișare. Tânăra a renunțat la șaten pentru a deveni roșcată. Am început pregătirile pentru sezonul doi cu o… mică mare schimbare de look. E ceva nou și pentru mine și încă sunt în perioada de acomodare', a mărturisit Cristina Ciobănașu.

Actriţa o interpretează pe Ana Caragea în Fructul oprit'. Primul sezon a ajuns la final şi și-a arătat aprecierea pentru frumoasa experiență trăită pe platourile de filmare, dar și pentru sprijinul primit din partea celor care au urmărit producția. Vă mulțumim vouă, cei care ne susțineți și ne dați putere să mergem mai departe', așa sună o parte din mesajul Cristinei pentru fani.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre iubire, gelozie

Sunt două dintre cele mai iubite personaje din „Fructul oprit', în viața reală se iubesc de 6 ani, dar în serial nu fac un cuplu. Acesta este și motivul pentru care fanii lor sunt nemulțumiți, deoarece nu îi văd altfel decât împreună. I-am provocat, așadar, pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la o discuție despre iubire, gelozie și… Fructul oprit'.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton