Cristiano Ronaldo - prima imagine cu gemenii săi

 Popescu Alexandra
.

Cristiano Ronaldo este în culmea fericirii. A devenit tată de gemeni de curând, mama fiind o mamă surogat din America, iar acum fotbalistul i-a cunoscut pe micuți, după ce mama lui a mers să îi aducă din SUA.

Ronaldo este un tată fericit, chiar dacă niciuna dintre femeile care i-a dăruit copiii nu îi este parteneră de viață. Pe 8 iunie, mama surogat a adus pe lume o fetiță și un băiat, iar acum fotbalistul este încântat să își țină micuții în brațe și este pregătit să fie cel mai bun tată pentru ei.

Citește și: Suma pe care Cristiano Ronaldo i-a plătit-o mamei surogat pentru gemenii săi

Cristiano și-a înduioșat fanii după ce a postat pentru prima dată o fotografie cu gemenii săi pe Instagram, imagine ce a primit peste 6 milioane de like-uri. Ronaldo își ține micuții în brațe, în timp ce amândoi dorm și par foarte liniștiți la pieptul tatălui lor. În plus, bebelușii sunt foarte cool încă din prima lor lună de viață. Micuța Eva a fost îmbrăcată într-o rochiță roz de către atacantul de la Real Madrid, iar micuțul Mateo într-un costumaș albastru cu alb.

„Sunt atât de fericit că pot ține în brațe cele două noi iubiri din viața mea', a scris Ronaldo pe pagina sa de Instagram.

Cristiano Ronaldo mai are un băiat, în vârstă de 7 ani, născut tot de o mamă surogat din America. În prezent, el se iubește cu modelul Georgiana Rodriguez, care, potrivit presei internaționale, ar fi însărcinată în 5 luni și l-ar face pe Ronaldo tată de fată în acest an.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton