Cristi Borcea se căsătoreşte cu Valentina Pelinel. Când va avea loc fericitul eveniment

 Pirvu Cristina
.

Cristi Borcea se căsătoreşte cu Valentina Pelinel. Afaceristul este în spatele gratiilor de patru ani de zile. De atunci, el stă departe de cei dragi, de familia lui mare şi frumoasă. Valentina Pelinel este cea care se ocupă de o parte de afaceri şi de fiul lor care îi duce dorul. Iată că cei doi se vor căsători!

Tatăl afaceristului, Stere Borcea, a anunţat că fiul său, Cristi, o va lua în căsătorie pe Valentina Pelinel atunci când va ieşi din închisoare. Nu ştie data exactă, însă este posibil să fi început deja pregătirile.

” Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a spus Stere Borcea, pentru Click!.

Micuţul Milan, fiul lui Cristi Borcea şi al Valentinei, a crescut până acum departe de tatăl său deoarece el este în spatele gratiilor. Afaceristul a mai fost căsătorit timp de 23 de ani cu Mihaela Borcea, alături de care are trei copii: Patrick (21 de ani) și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa (16 ani).  Din căsătoria cu Alina Vidican are alţi doi copii: pe Gloria (5 ani) și pe Alexandru (8 ani). S-au despărțit în 2016, iar în 2017 s-a pronunțat și divorțul. Cristi Borcea mai are încă o fiică, pe Carolyn (13), cu avocata Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel a vorbit despre al doilea copil

Chiar dacă nu este pe deplin fericită pentru că Cristi Borcea nu îi este alături, Valentina Pelinel se gândește la viitor și la faptul că toate aceste lucruri se vor rezolva cât de curând. Mai mult, Valentina a vorbit și despre al doilea copil și spune că și-ar dori, în viitor, să rămână din nou însărcinată.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton