Cristi Borcea a ieșit din închisoare! A stat alături de familia sa

 Pirvu Cristina
.

Cristi Borcea a petrecut alături de familia sa sărbătorile de iarnă! A avut o permisie specială și a putut ieși pentru cinci zile din penitenciar!

Se pare că după aproximativ trei ani petrecuți în închisoare, după condamnarea definitivă în Dosarul Transferurilor, iubitul Valentinei Pelinel a fost lăsat acasă pentru cinci zile! Potrivit wowbiz.ro, totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie, chiar înainte de aniversarea iubitei sale.

Cristi Borcea a ieșit din închisoare

„Valentina a avut parte de un cadou neașteptat de ziua ei! Bărbatul pe care îl iubește a beneficiat de clemență din partea directorilor de la Penitenciarul Jilava, care i-au acordat șansă de a fi alături de partenera să de viață și de băiețelul lui pentru o perioada scurtă de timp! Fostul acționar al dinamovistilor a respectat protocolul, astfel că șederea lui la vila din Pipera a fost un mare secret, drept dovadă că nimeni nu a știut că ieșit din pușcărie. Omul a fost extrem de discret și, pe întreaga perioada, nu a părăsit domiciliul', au dezvăluit persoane apropiate afaceristului, notează aceeași sursă.

După câteva zile în care a fost împreună cu familia, Borcea s-a întors la penitenciar, tot în mare secret.

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton