Copiii lui Pink îşi urăsc mama când o aud cântând! Nu agreează deloc vocea celebrei cântăreţe

 Pirvu Cristina
.

Pink este cunoscută la nivel internaţional datorită muzicii sale de excepţie. Vedeta se bucură de succes şi încearcă să îmbine viaţa de familie cu cea profesională. Deşi milionae de fani o iubesc, copiii său o urăsc când o aud cântând.

Cântăreaţa Pink a povestit că fiul ei, în vârstă de nouă luni, pur şi simplu nu poate suporta să o audă cântând în casă, notează publicaţia Stellar.

De cele mai multe ori, vedeta obişnuieşte să îi cânte micuţului atunci când îl ţine în braţe, iar el începe imediat să se strâmbe şi chiar să să plângă. Acest lucru nu este aşa de ciudat, pare să fie un obicei din familie. Şi fiica lui Pink îi reproşează că are o voce nu tocmai plăcută.

„Shhht, ai o voce groaznică, mamă', a povestit Pink că ar fi cuvintele lui Willow, fata în vârstă de şase ani.

Zilele următoare, marea artistă va lansa un nou album. Copiii săi şi-au exprimat deja opinia faţă de vocea mamei lor, nu o agreează deloc, însă ea insistă să îi ducă la fiecare concert de al său.

Pink călătoreşte foarte mult şi de cele mai multe ori familia sa o însoţeşte, soţul său Carey Hart în vârstă de 42 de ani merge împreună cu cei doi copii, Willow şi Jameson.

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton