Connect-R, prima apariţie publică de la divorţ. Cântăreţul şi-a schimbat look-ul

 Pirvu Cristina
.

Connect-R, prima apariţie publică de la divorţ. În urmă cu câteva zile, artistul a anunţat în mediul online faptul că el şi Misha s-au despărţit. De dragul fetiţei au încă o relaţie foarte bună, comunică şi se sfătuiesc pentru a o creşte frumos pe Maya. Recent, acesta a apărut în public. 

Connect-R a fost prezent la ediţia aniversară de anul acesta, Cerbul de Aur. Acesta a părăsit Bucureştiul pentru a fi prezent la Brașov, în prima seară a Festivalului Cerbul de Aur 2018.

Acolo, artistul a stat mai tot timpul în preajma unei domnișoare. Cu un look schimbat și extrem de elegant, interpretului nu i-a lipsit zâmbetul pe față cât timp a participat la eveniment, scrie libertatea.

Festivalul internațional „Cerbul de Aur’ este organizat în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 29 august – 2 septembrie, după nouă ani de întrerupere.

 

Motivul pentru care Connect-R și Misha au ascuns divorțul

Separarea celor doi a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși Connect-R și Misha erau divorțați de mai bine de un an, cei doi continuau în a poza într-un cuplu perfect și o familie unită, însă în realitate, lucrurile stăteau cu totul altfel. Motivul pentru care Connect-R și Misha și-au ascuns divorțul este unul lesne de înțeles. 

Foto: Dumitru Angelescu, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton