Connect-R i-a asigurat viitorul fiicei sale, după divorţul de Misha. Maya o să aibă tot ce îşi doreşte

 Pirvu Cristina
.

Artistul Connect-R a divorţat de mama fetiţei sale în urmă cu un an şi câteva luni de zile. Cu toate acestea, cei doi au o relaţie bună de dragul copilului lor. Cântăreţul se implică în creşterea ei, i-a şi asigurat viitorul. Declaraţiile lui dovedesc că o iubeşte mult pe Maya!

Connect-R nu s-a sfiit niciodată să povestească despre copilăria sa. În faţa camerelor de vedere a recunoscut de foarte multe ori că a fost sărac, că părinţii săi nu şi-au permis să îi cumpere hainele cele mai scumpe sau să îi ofere un trai de invidiat. Cu toate acestea, artistul a crescut frumos, a evoluat. A fost foarte ambiţios şi a reuşit să devină cunoscut, zeci de mii de fani îi cunosc piesele.

Acum se simte bine şi din punct de vedere sentimental şi financiar. În urmă cu un an şi câteva luni a divorţat de Misha, mama fetiţei sale. Nimeni nu a ştiut, a ţinut acest eveniment de familie departe de ochii presei. Acum aproximativ trei luni s-a aflat că ei s-au despărţit oficial. Cântăreţul a anunţat pe Facebook. 

Cu toate acestea, el are o relaţie bună cu Misha, de dragul Mayei, fetiţa lor. El munceşte zi de zi pentru a-i oferi ei tot ce îşi doreşte. Într-un interviu pentru Antena Stars, artistul a spus că fiica sa are tot ce îi trebuie. El se va ocupa mereu de ea.

„Sărăcia, man. Să ştii că văd lucrul asta ca pe un impediment. Faptul ca o sa aibă absolut tot ce are nevoie (n.r. Maya) eu îl vad ca pe un impediment. Acum, copilul meu are tot ce îi trebuie e mai deştept ca mine şi o să gestioneze bine totul. Seamănă cu mine fizic… altceva nu ştiu deocamdată că e prea mică… de la mama ei a luat buzele, are buze frumoase”, a spus Connect-R.

Cum a trecut Misha peste divorțul de Connect-R

Acum, au trecut doar câteva luni de la divorț… Cum au fost aceste câteva luni pentru tine?

Nu au trecut doar câteva luni, a trecut un an și câteva luni. Au trecut câteva luni de când a fost totul făcut public. Bineînțeles că viața mea s-a schimbat, dar am încercat să-mi canalizez puțina energie pe care o aveam atât pe Maya, cât și pe carieră, și pot spune că deja încep să mă simt mai bine.

Interviul integral și fotografiile le puteți vedea în noul număr al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton