Codin Maticiuc n-a uitat de Anna Lesko. Au avut o relaţie serioasă

 Pirvu Cristina
.

Codin Maticiuc n-a uitat de Anna Lesko. În urmă cu aproximativ 9 ani de zile, „craiul” a trăit o poveste de dragoste intensă cu Anna Lesko, celebra cântăreaţă care acum are şi copil. El a retrăit acele momente şi a povestit de s-a petrecut între ei. S-au certat şi s-au împăcat de multe ori!

Prin anul 2009, Codin era cucerit de Anna Lesko, artista care făcea fuori cu melodiile sale, dar mai ales cu trupul său parcă de zeiţă. Avusese numai iubiţi bogaţi, printre ei fiind şi Codin. Îi făcea cadouri de zeci de mii de euro, o plimba prin America şi o răsfăţa mai ceva ca pe o prinţeasă. Lucrurile nu au fost însă roz, căci se despărţeau „la minut”.

Lucrurile nu erau aşa de sudate între ei, probabil au divergenţe pe diverse teme şi le era greu să rămână împreună. Acum, după atâţia ani de la despărţire, Codin ne-a povestit ce a simţit pentru Anna, cum au decurs lucrurile. Nu îi pare rău pentru ce s-a întâmplat.

„Da, o singură dată mi s-a întâmplat. Am fost într-o relaţie cu Anna Lesko, am fost o perioadă de timp, apoi m-am despărţit, am avut fiecare alte relaţii şi ne-am reîmpăcat iar o perioadă de timp. S-a întâmplat o singură dată. Nu a mers nici a doua oară, dar n-am simţit treaba aia cu ciorba reîncălzită, adică am fost cumva încă o perioadă de timp destul de lungă. N-am încercat două săptămâni şi apoi n-a mers. N-a mers cum n-au mers nici celelalte.”, a dezvăluit Codin Maticiuc în exclusivitate la Interviurile VIVA!.

Codin Maticiuc nu are însă acum planuri de căsătorie, dar îşi doreşte copii de la vârsta de 23 de ani.

Ce a învăţat Codin Maticiuc de la femeile din viaţa sa

Dintre toate femeile cu care a internacţionat de-a lungul vremii, Codin are o stimă enormă pentru mama sa. De la ea a învăţat tot ce ştie, tot ce simte. A avut o copilărie fericită datorită părinţilor săi. 

„E foarte greu pentru că am avut contact cu foarte multe femei. Am cunoscut de la iubitele mele care nu au fost multe şi mama de la care am învăţat tot, tot ce ştiu acum. Până la fetele cu care merg la Fundeni, care organizează acţiuni caritabile. Ai multe de învăţat de la oameni. Tot ce înseamnă caritate, femeile le fac.”, a mai adăugat Codin.

 

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton