Codin Maticiuc, în mijlocul unei bătăi în Miami: ”Când plecam...”

 Stamen Diana
.

Craiul de Dorobanți se află în Miami, acolo unde se distrează de minune. Din distracție în distracție, Codin Maticiuc a nimerit chiar în mijlocul unei bătăi. Actorul a reușit să filmeze întreg scandalul.

Codin Maticiuc a fost martorul unei bătăi ca-n filme am putea spune. Craiul de Dorobanți a fost într-un club din Miami, din Wynwood, însă seara s-a terminat cu un mare scandal, din fericire nu pentru el. Codin a pus mâna pe telefon și a filmat întreaga scenă, apoi le-a povestit prietenilor virtuali despre ce este vorba.

'Bătaie la Miami

Aseară am fost într-o zonă rău frământă care a prins un pic un aer comercial de doi ani. Wynwood. Și am fost în bar/clubul meu preferat de acolo, Wood. Când plecam și așteptam uber, bodyguarzii au scos o gașcă afară. Doi băieți și vreo patru fete. S-au luat imediat la bătaie. Tipul în cămașa cu flori și-a împărțit pumni cu majoritatea bodyguarzilor în timp ce prietenul lui în cămașă în carouri a venit spre mine împins de securitate. Priviți cu atenție cum se întoarce către băieții din staff care îi imobilizau prietenul și cum îi dă celui cu șapcă perversă de pe Târgu Ocna și ăla ia direct somn. Apoi mai încearcă să îl lovească pe altul și unul din bodyguarzi se dezbracă de nervi și se apucă de el.', a scris Codin Maticiuc pe una dintre rețelele de socializare.

Codin Maticiuc a povestit deznodământul bătăii la care a fost martor

Imaginile filmare de actor au uimit pe toată lumea, iar toți au fost curioși să vadă ce s-a întâmplat până la final. 'Continuarea filmului postat ieri. Arestarea agresorilor, varianta integrală. La ora 21.00 suntem live pe Facebook și dacă vreți vorbim și despre asta. Cu Blogu lu’ Otrava și Speak la #otravapentrucodin. Ne vedem diseară, ei live in studio, eu via Skype de aici din Miami.', a spus Codin Maticiuc. Autoritățile au intervenit imediat și și-au făcut treaba, agresorii fiind arestați.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton