Codin Maticiuc face glume: ”M-am culcat cu Mădălina Ghenea”

 Stamen Diana
.

Codin Maticiuc este cunoscut pentru faptul că este un  adevărat cuceritor, iar prin patul lui au trecut multe domnișoare frumoase. Craiul de Dorobanți a făcut o dezvăluire neașteptată care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Actorul a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj total neașteptat. 'M-am culcat cu Mădălina Ghenea.', așa începe mesajul transmis de Codin Maticiuc. După primele cuvinte scrise ne-am fi gândit că actorul a mai bifat o frumoasă româncă pe lista lui, dar și ce mai româncă!

În timp ce continuăm să citim, adevărul este altul și tragem o concluzie simplă. Codin Maticiuc se pricepe de minune să capteze atenția publicului. De fapt, craiul de Dorobanți a primit așternuturi de pat pe care este inscripționat numele Mădălinei Ghenea.

'Aseara. Mi-au facut băieții ăștia de la Martinesco niste așternuturi. Oamenii m-au întrebat: ce scriem pe ele? Vrei inițialele tale?' Le-am spus: scrieți ce vreti, doar sa nu-mi puneți numele meu ca nu-mi place.' Surpriza! Mi-au venit brodate cu numele femeii. Singura varianta s-o bag in pat. Aia e. Ma multumesc cu ce pot. Daca vreti sa băgați ceva bun in pat zilele astea intrati la ei pe site si comandați.', a mai adăugat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc: M-am culcat cu Mădălina Ghenea

Codin Maticiuc s-a despărțit de Flavia Mihășan

Recent, în presă era isterie în ceea ce privea relația dintre craiul de Dorobanți și asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Iubirea lor nu a durat decât câteva luni, pentru că Codin Maticiuc s-a gândit să o pună pe liber pe Flavia, după ce s-au distrat de Anul Nou în Miami.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton