Claudia Pavel, mai pregătită ca niciodată pentru ”Exalton”

 Stamen Diana
.

Claudia Pavel (Cream), una dintre cele zece vedete care vor intra in competitia Exatlon', care va putea fi urmarita incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, se pregateste intens pentru competitia care i-ar putea aduce marele premiu de 100.000 de Euro.

Chiar pe ultima suta de metri inainte de a pleca in Republica Dominicana, locul unde vor avea loc filmarile acestui reality, cantareata va petrece Noaptea dintre Ani pe scena, sustinand cateva concerte in tara.

Acum de Sarbatori, am facut o mica pauza de la antrenamente, dar sunt si ma simt in forma de zile mari. Mergeam si de sase ori pe saptamana la sala de sport, dar am tras chiulul zilele acestea. Vom pleca curand in Republica Dominicana, dar de Revelion, ca orice artist, voi avea concerte', spune Cream.

Competitia Exatlon' nu o va lua pe nepregatite pe frumoasa cantareata, Mos Craciun i-a lasat sub brad articole sportive, indispensabile in concursul care va debuta la Kanal D pe 7 ianuarie.

Mos Craciun m-a pregatit pentru , mi-a adus mai multe perechi de adidasi si hainute. Stiu ca va fi o competitie dura, dar nu vreau sa ma focusez pe acest lucru, ci vreau sa plec din start cu ganduri optimiste si pozitive. Nu imi permit ganduri negative', continua Claudia Pavel.

Nu ratati reality show-ul EXATLON', difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

FOTO: PR

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton