Cine este fetița talentată care a făcut-o pe Andra să dea primul Golden Buzz la „Românii au Talent”

 Oana Pantazi
.

„Românii au talent” a debutat în forță și, deși puțini credeau că vor mai fi numere care vor reuși să uimească în sezonul 8, iată că Andra a dat primul Golden Buzz încă de la prima ediție. Micuța balerină Bianca Badea a fost cea care i-a impresionat până la lacrimi pe jurați, printr-o interpretare extrem de sensibilă.

Bianca Badea, micuța balerină care a făcut-o pe Andra să dea golden buzz

Bianca Badea, micuța balerină care a făcut-o pe Andra să dea golden buzz

Sezonul 8 al emisiunii „Românii au talent” a rezervat surprize încă de la prima ediție, Andra fiind cea care a apăsat butonul golden buzz, extrem de impresionată de prestația unei micuțe balerine în vârstă de doar 11 ani. Bianca Badea a reușit să ridice o sală întreagă în picioare, transmițând un val imens de emoții, în urma unui număr de balet neoclasic fără cusur. „Ești minunată, m-ai năucit. Ești impecabilă', i-a spus Andra, cea care, la finalul jurizării, a apăsat butonul auriu. La fel de impresionat a fost și Andi: „Atâta grație la 11 ani nu am mai văzut niciodată. Numai catifea m-ai făcut. M-ai năucit', dar și Mihaela Rădulescu, vedeta spunându-i și ea micuței balerine că este impecabilă.

Puțini știu însă că în spatele unei asemenea performanțe stau, de obicei, ani de muncă, de eforturi susținute și de renunțări, iar acesta este, evident, și cazul micuței balerine Bianca Badea, care studiază această artă de la vârsta de 3 ani. Bianca este acum elevă  în clasa a cincea la Liceul de coregrafie Floria Capsali și, din fericire, se bucură din plin de susținerea părinților săi, deși aceștia nu au legătură cu acest domeniu. Baletul este talentul meu, îmi place să dansez, să stau toată ziua în sala de studii, de la vârsta de 3 ani îi tot ceream tatălui să mă ducă să fac balet și mergeam pe vârfulețe. La 3 ani și 8 luni am început sau iau primele ore de balet. Provin dintr-o familie care nu are legătură cu domeniul artistic.'

Juriul de la Romanii au talent a apreciat-o pe Bianca Badea

Juriul de la Romanii au talent a apreciat-o pe Bianca Badea

Cu toate acestea, Bianca recunoaște că talentul l-a moștenit totuși de la tatăl ei: Referitor la talent, cred că l-am  moștenit de la tata, el este o fire de artist și, totodată, cel care îmi creează totul – costumele, coronițele, îmi coase poantele, flexibilii, vine cu idei creative :). Costumele sunt create ca schiță de tata, și apoi le duce la croitorie. Tata apoi pune pietricele, floricele, sclipici, totul.'

Până la această vârstă, Bianca a câștigat Campionatul Mondial 3 ani consecutiv, a fost aleasa Best Female Talent, atât la nivel național, cât și internațional, unde au fost peste 5.000 de dansatori, a dansat în Gala Night (cele mai bune 20 de coregrafii din lume) și a primit foarte multe burse în diferite colțuri ale lumii. Din păcate, din cauza costurilor piperate, Bianca nu a putut onora toate bursele, însă, dacă ar câștiga concursul, ar putea studia în străinătate. Dacă va fi fericita câștigătoare, Bianca și-a propus să investească o sumă și în clasele din Liceul de Coregrafie Floria Capsali', dar și să acopere datoriile părinților săi, care s-au împrumutat adeseori pentru costumele de balet, dar și pentru concursuri. Suntem convinși că Bianca are talentul și determinarea necesare pentru a-și îndeplini visul și că, în viitorul apropiat, așa cum i-a prezis și Andra, va dansa pe marile scene ale lumii.

Oana Pantazi

Foto: Facebook, Instagram, captură ProTV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton