Cine era soţul Anastasiei Cecati, fotomodelul ucis? Provenea dintr-o familie bună

 Pirvu Cristina
.

Cine era soţul Anastasiei Cecati, fotomodelul ucis. Modelul a fost omorât cu sânge rece de către Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi, dar au pus punct căsniciei. Din mariaj a rezultat un copil de doar trei săptămâni care acum a rămas orfan şi de mamă şi de tată. 

Alexei Mitachi avea 34 de ani şi era stomatolog. El provenea dintr-o familie destul de bună, tatăl său medic stomatolog, fratele acestuia studiază stomatologia la Iaşi, iar sora este plecată peste hotare, notează publika.md.

El şi-a ucis cu sânge rece soţia, modelul Anastasia Cecati, iar apoi s-a aruncat de la etaj.  Cu fotomodelul s-a cunoscut în 2017, după divorţul de prima soţie. Alexei a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie care ar fi fost extrem de geloasă, care l-ar fi îndepărtat de colegii de facultate.

Soţul Anastasiei Cecati mai avea o familie

Alexei şi prima soţie, Elena, au divorțat înainte de vara lui 2017, iar împreună aceştia aveau o fetiţă de 4 ani. Prietenii au povestit pentru aceeaşi sursă că cei doi nu au menţinut legătura după divorţ. Ea îşi creştea singură fetiţa, după divorţ ei au împărţit averea, iar la scurt timp au încetat orice discuţie. Alexei Mitachi îşi vizita fiica foarte rar şi atunci la grădiniţa.

Pe cea pe care ar fi omorât-o, pe Anastasia, Alexei a cunoscut-o în cabinetul lui stomatologic din sectorul Râşcani. Acesta s-a îndrăgostit de ea şi şi-a anunţat prietenii că vor juca la nunta. 

Anastasia Cecati era cunoscută în lumea mondenă, ea s-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. A jucat şi în serialul „Las Fierbinţi”.

Foto: Facebook, Libertatea

Cristina Pîrvu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton