Cinci femei celebre care și-ar fi bătut partenerii. Johnny Depp e printre cei mai…afectați

.

Se pare că Johnny Depp tocmai a depus plângere împotriva fostei soții, Amber Heard. Conform actorului, aceasta i-ar fi dat doi pumni în față în timpul unei altercații, pe vremea când erau căsătoriți. Frumoasa blondă nu este singura celebritate de sex feminin acuzată că și-a lovit jumătatea. Vă prezentăm cinci femei celebre care și-au bătut partenerii.

Amber Heard

În plin elan al mișcării feministe de la Hollywood, Johnny Depp a depus recent plângere la Poliție pentru violență domestică, susținând că fosta lui soție, Amber Heard, i-ar fi dat doi pumni în față pe vremea când erau căsătoriți. Actrița ar fi devenit extrem de agresivă după ce Depp a întârziat două ore la petrecerea pe care aceasta a dat-o când a împlinit 30 de ani. Blonda ar fi așteptat să plece și ultimul invitat pentru a-și ataca soțul cu două lovituri direct în față. Conform dosarului de plângere, actorul nu ar fi fost nici beat nici drogat în momentul respectiv, ceea ce nu poate garanta și pentru fosta sa iubire. Imediat după anunțarea divorțului, Amber Heard a declarat că actorul a bătut-o, publicând câteva imagini cu leziuni la nivelul chipului.

femei celebre care și-au bătut partenerii

Emma Roberts

În 2013, pe când se afla într-o cameră de hotel din Vancouver cu sufletul să pereche, Evan Peters, Emma Roberts și-a pierdut cumpătul în timpul unei discuții în contardictoriu iscate de la bani. Turiștii cazați în hotel au chemat Poliția, alarmați de zgomotul ce venea dinspre camera celebrului cuplu. Concluzia: Evan a fost găsit cu fața plină de sânge, iar nepoata Juliei Roberts a fost arestată pentru violență domestică. Se pare că aceasta i-ar fi spart nasul partenerului său, care prezenta și un semn de mușcătură. Peters, totuși, nu s-a supărat, de vreme ce jumătate de an mai târziu a luat-o de nevastă.

femei celebre care și-au bătut partenerii

Carmen Electra

Carmen Electra a fost căsătorită doar un an cu starul NBA Dennis Rodman, dar a fost un an cu peripeții. La un moment dat în timpul acestui mariaj toxic, cei doi au fost arestați pentru că s-ar fi agresat reciproc. Violența domestică nu era o noutate pentru sportiv, dar riposta lui Carmen Electra, da. Cearta s-ar fi iscat de la un fost iubit al bombei sexy și ar fi degenerat rapid într-o bătaie în toată regula, care l-a lăsat pe Rodman cu zgârieturi adânci pe brațe și tricoul făcut praf. 'Relația noastră a fost extrem de pasională. Când era bine, era vis, când era rău, era iadul pe pământ!', a declarat mulți ani mai târziu actrița.

femei celebre care și-au bătut partenerii

Heather Locklear

La începutul acestui an, actrița din Merlose Place a fost ridicată cu forța de Poliție din reședința sa californiană, după ce și-a atacat iubitul. Se pare că Heather era într-o stare avansată de ebrietate când a început o dispută cu dragostea din liceu, care a culminat cu momentul în care blonda și-a mușcat iubitul de nas. Apariția polițiștilor nu a calmat-o deloc, din contră, actrița a reușit să lovească trei ofițeri înainte de a fi imobilizată și dusă prima dată la un spital pentru o evaluare psihiatrică. Doar o oră mai târziu, iubitul atacat era prins la volan sub influența substanțelor interzise.

femei celebre care și-au bătut partenerii

Whitney Houston

Regretata legendă a muzicii a avut o relație extrem de turbulentă cu Bobby Brown, celebră pentru agresivitatea frecventă a bărbatului și abuzul de droguri al celor doi. De-a lungul celor 15 ani de mariaj s-a crezut că Brown își abuza soția, dar iată ce a declarat Whitney la un moment dat pentru Associated Press: 'Contrar aparențelor, eu eram cea care îl lovea, nu invers. El nu m-a atins nici cu un deget. Suntem nebuni unul după altul, ne iubim cu sălbăticie. Când ne certăm, tot din dragoste o facem.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton