Chrissy Teigen a dezvăluit sexul viitorului ei copil. Fiica ei, Luna, va fi încântată!

 Oana Pantazi
.

Chrissy Teigen și John Legend vor deveni curând părinți pentru a doua oară și iată că, nici de data aceasta, vedeta nu s-a înșelat asupra sexului viitorului ei bebeluș!

 

Chiar înainte de a rămâne însărcinată, Chrissy Teigen le-a dezvăluit fanilor săi că va face un băiețel, fiind extrem de sigură de acest lucru. De unde atâta siguranță? Cele două staruri au apelat din nou la fertilizarea in vitro, așa că și-au ales sexul viitorului copil.

Chrissy Teygen și John Legend, la a 60-a ediție a Premiilor Grammy.

Chrissy Teigen va avea un băiețel!

Dacă tot va fi ca asta să se întâmple din nou, eu spun că viitorul nostru copil ar trebui să fie un băiețel, pentru că acesta este embrionul care a rămas. Un băiat. Deci… Da , spunea Chrissy la începutul lunii ianuarie, după ce a fost criticată fiindcă că a apelat la fertilizarea in vitro atât pentru a da naștere primului copil al cuplului, micuța Luna, acum în vârstă de 1 ani și 9 luni, cât și celui de-al doilea.

 

Chrissy, John și fiica lor, Luna.

 

Chiar dacă vedeta a fost atacată în social media pentru acest lucru, fiica ei Luna dovedește că a fost o alegere extrem de inspirată și, cu siguranță, micuța se va bucura să-și vadă noul frățior. După ceremonia Grammy, unde atât ea, cât și John au arătat absolut spectaculos, viitoarea mămică a postat o fotografie cu ei doi, anunțându-și atât fanii, cât și detractorii în cel mai elegant mod că urmează să devină mamă de băiat: Mama și băiețelul ei.'

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton