Charlize Theron iubește din nou. Cine este noul bărbat din viața actriței

 Popescu Alexandra
.

Charlize Theron a reușit să treacă peste despărțirea de Sean Penn, actorul de 56 de ani, de care a decis să se separe în anul 2015. Acum, actrița iubește din nou, însă vrea să păstreze misterul în legătură cu noul bărbat din viața ei pe care îl ține departe de văzul lumii.

Protagonista din noul film „Atomic Blonde' a mărturisit în emisiunea lui Howard Stern de la un post de radio american că a ieșit la o întâlnire în urmă cu o lună și a rămas impresionată de misteriosul bărbat.

„A fost o întâlnire incredibilă. Acest bărbat chiar m-a impresionat', a declarat Theron.

Frumoasa actriță și noul iubit au avut o întâlnire romantică privată, aceștia nefiind deranjați de paparazzi. Întâlnirile departe de văzul lumii sunt un concept rar întâlnit la Hollywood, dar cei doi au reușit fără probleme să treacă neobservați pentru ca au evitat să meargă în locurile populare din Los Angeles și au ieșit la o ora neobișnuită.

Citește și:  Elena Gheorghe arată incredibil la doar o săptămâna de când a născut. Abdomenul ei face deja furori printre mămici

„Am făcut o drumeție de nouă mile în miezul nopții. Era lună plină. Am fost foarte impresionată. A fost distractiv! Nu o să spun unde ne-am întâlnit, dar ne-am întâlnit undeva si am ajuns să facem o drumeție. Nu mi-a fost frică, a fost foarte distractiv. El era foarte amuzant', a mărturisit Charlize.

Actrița de 41 de ani pune mare preț pe relația dintre potențialul său partener de viață și cei doi copii ai săi.

 „În momentul în care ai copii, acest lucru te definește. Nu am cum să o iau pe ocolite, aceasta sunt eu. În primii doi ani ești doar o mamă. Corpul tău aproape este oprit. Nu doream să ies la întâlniri sau altceva', a adăugat actrița.

Charlize Theron a declarat că nu se grăbește când vine vorba de relații. Înainte de a-i face cunoștință noului partener cu fiica și fiul ei, aceasta trebuie să fie ferm convinsă că bărbatul merită acest privilegiu.

„Partenerul trebuie să aștepte foarte mult, extrem de mult. Cred că nu trebuie să te grăbești în situațiile acestea', a mărturisit vedeta.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton