Chalize Theron - mărturisi șocante despre copilăria sa traumatizantă: „Trăiam zi de zi în casă cu un alcoolic și...”

 Popescu Alexandra
.

Charlize Theron a vorbit de mai multe ori despre copilăria ei traumatizantă. Aceasta a declarat că a suferit mult din cauza relației deficitare a părinților ei, tatăl fiind alcoolic și violent fizic cu mama ei și verbal cu ea.

În 2004, într-un interviu cu Diane Sawyer, Charlize a vorbit public despre modul în care tatăl ei venea acasă beat, atunci când ea avea doar 15 ani. Acesta a tras cu pistolul în camera ei, iar mama actriței l-a împușcat pentru a-l opri. Curtea a fost de acord cu explicația că a fost legitimă apărare.

Acum, a vorbit din nou despre incident și a dezvăluit cu adolescența ei a fost afectată de acel moment horror. În timp ce promova noul său film, „Atomic Blonde', aceasta a vorbit într-un interviu la radio cu Howard Stern despre trecut.

Charlize a mărturisit că i-a luat mult timp să treacă este moartea tatălui ei.

Citește și: Hilary Duff – noua țintă a hoților. A fost jefuită în timp ce se afla în vacanță în Canada. Iată ce i s-a furat!

„M-am prefăcut că nu s-a întâmplat. Nu am spus nimănui, nu am vrut să spun nimănui. De fiecare dată când cineva mă intreba, spuneam că tatăl meu a murit într-un accident de mașină. Cine ar vrea să spună acea poveste? Nimeni nu și-ar dori', a mărturisit Charlize.

Actrița se temea în mare parte de reacțiile celorlalți, iar asta a împiedicat-o să vorbească liber despre tragedie.

„Ei nu știu cum să răspundă la asta. Și nu vreau să mă simt ca o victimă. M-am luptat cu asta mulți ani până am început să fac terapie', a mai continuat actrița.

Charlize a început terapia la vârsta de 20 de ani și a terminat-o la 30 de ani, ceea ce înseamnă că 10 ani a încercat să evite adevărul situației. Ea a învățat că, deși uciderea a fost traumatizantă, stresul zilnic și frica de a trăi cu un tată alcoolic și violent ar fi avut un impact și mai mare asupra ei.

„Cred că ceea ce m-a afectat și mai mult în viața de adult legat de copilărie a fost faptul că trăiam zi de zi în casă cu un alcoolic și nu știam ce se va întâmpla când mă voi trezi dimineața. Să nu știu cum va fi ziua și toate astea depindeau de altcineva și de faptul dacă va mai bea sau nu', a declarat Charlize.

Actrița a mai vorbit și despre admirația pe care o are pentru mama ei și pentru modul în care a gestionat situațiile.

„Am o mamă incredibilă… Este o sursă de inspirație uriașă în viața mea. Niciodată nu a avut nevoie de terapie. Așa că o mamă care niciodată nu a avut nevoie de terapie s-a confruntat cu o situație ca asta și a încercat să își scoată copilul din asta. Filozofia ei era „Este oribil. Recunosc că este oribil. Acum fă o alegere. Te va defini acest lucru? Te vei scufunda sau vei continua să înoți?' Asta a fost!', a mărturisit vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton