Cele mai sărace zodii - Ei sunt nativii care nu au niciodată bani

 Adina Vilcea
.

Sunt unele semne zodiacale foarte norocoase atunci când vine vorba de bani, însa sunt și câțiva nativi care se trezesc cu portofelul gol când le este lumea mai dragă, de cele mai multe ori fiind nevoiți să depună eforturi uriașe pentru a pune ceva bani deoparte. Vezi care sunt zodiile care se confrunta extrem de des cu probleme financiare.

Berbec

Când vine vorba de zodii care au ghinion la bani, cei mai afectaţi de această situaţie sunt nativii din Berbec. Sunt foarte generoşi şi asta îi face să scape economiile printre degete. Nici firea lor impulsivă nu ajută, deoarece mofturile şi ideile venite pe moment pot costa destul de mult.

 

Scorpion

Scorpionii sunt destul de cumpătaţi şi asta îi ajută să aibă mereu fonduri de rezervă. Din punct de vedere al norocului, astrele nu prea le surâd când vine vorba de bani şi trebuie să se bazeze pe forţele proprii şi pe carismă.

Vărsător

Vărsătorii sunt complet zăpăciţi când vine vorba de bani şi, dacă ar fi după ei, ar arunca cu banii toată viaţa… doar că nu prea au cu ce arunca. Dacă au ceva noroc din punct de vedere financiar, toacă toate economiile pe haine şi gadgeturi sau alte obiecte la modă, care nu rezistă în timp.

 

Adina Vîlcea

Citește și:

Care sunt zodiile care se pot aștepta la despărțire sau divorț în 2018

Sunt celebri și bogați, dar nu scapă de superstiții – află cine are cele mai ciudate talismane!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton