Cel mai bine îmbrăcate vedete din toate timpurile

 Oana Pantazi
.

Sunt femei la modă și femei care fac moda, femei pentru care eleganța este un dat natural, nu dobândit, iar acestea au devenit fashion icon și sursă de inspirație pentru fashionistele din lumea întreagă.

 

În lupta pentru supremație la titlul „style icon', Audrey Hepburn conduce de departe. Nimic nu poate egala rochia Givenchy pe care actrița a purtat-o în filmul „Breakfast at Tiffanys' și căreia Audrey i-a dat cu siguranță un plus de eleganță și de strălucire. Una dintre actrițele care excelează și în modă este Cate Blanchett, alegerile sale în materie vestimentară fiind legendare. Printre ele, rochia lila de la Givenchy pe care a purtat-o la Oscarurile din 2011. Un loc fruntaș în top îl ocupă Prințesa Diana, care, printre nenumărate alte talente, a avut un fler deosebit pentru modă. O lume întreagă a văzut-o evoluând de la un stil neîngrijit (în tinerețe) la ținute divine, pe măsură ce a devenit mai încrezătoare în propria persoană și în alegerile făcute.

 

Deși o frumusețe clasică, Diane Kruger a surprins întotdeauna prin alegerile sale vestimentare îndrăznețe. Puțini sunt cei care au uitat rochia Chanel purtată de ea în 2012, pantofii Christian Louboutin și bereta șic pe care le-a purtat cu atâta eleganță și naturalețe. Aceeași eleganță spectaculoasă o afișează și Kate Middleton, ducesa de Cambridge, care este o adevărată regină a bunului-gust. Fie că se află pe covorul roșu, într-o ținută de gală, fie pe străzile Londrei, în jeanși și cu pardesiu, Kate are același look de milioane.

 

Nici Gwyneth Paltrow nu e străină de lumea modei, actrița fiind de nenumărate ori nominalizată pe listele personalităților bine îmbrăcate. Cireașa de pe tort a reprezentat-o însă rochia creată de Tom Ford pentru ea la ceremonia Oscar din 2012 – atunci, un milion de oameni au căutat pe Google cuvântul „pelerină'! Cât despre stil, întotdeauna franțuzoaicele au fost în top, iar una dintre ele este, cu siguranță, splendida Marion Cotillard, care își asumă întotdeauna cu mult curaj riscuri vestimentare. Probabil că una dintre cele mai memorabile ținute ale sale este rochia-sirenă creată de Jean Paul Gaultier pentru ea la Oscarurile din 2008, care a propulsat-o pe un loc fruntaș în topul celor mai bine îmbrăcate vedete.

 

Una dintre deschizătoarele de drumuri a fost cu siguranță Grace Kelly, în anii 1950, farmecul său princiar și stilul său elegant aprinzând imaginația admiratorilor săi. Într-adevăr, cine poate uita ținuta sa din filmul „Rear Window' (În spatele ferestrei), din 1954, regizat de Alfred Hitchcok? Cam în aceeași perioadă, o altă vedetă, cu un tip diferit de frumusețe, câștigase și ea inimile publicului de peste Ocean. Cântăreață și actriță, bomba sexy Brigitte Bardot a știut întotdeauna cum să-și pună în valoare atuurile, fie că era îmbrăcată în ținută de biker, în rochii elegante, fie în cel mai fotografiată ținută a sa – o pereche de bikini de plajă oversize…

 

Cunoscută din Gossip Girl, Blake Lively a câștigat inimile telespectatorilor și nu numai în primul rând prin intermediul personajului interpretat de ea în serial  –  Serena van der Woodsen, actrița făcând furori pe covorul roșu cu unele dintre ținutele purtate în serial. Și ultima, dar nu și cea din urmă, Zoe Saldana. Elegantă, versatilă, curajoasă în privința alegerilor vestimentare, actrița știe întotdeauna cum să-și uimească fanii, fie că alege o ținută all black, fie una extrem de colorată.

 

Audrey HepburnAudrey Hepburn

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton