"Oana punct Roman", la o nouă ediţie. Vedeta povesteşte LIVE secretele unei mari cântăreţe

 Pirvu Cristina
.

Emisiunea „Oana punct Roman” este la cea de a cincea ediţie. Prezentatoarea, Oana Roman, are şi de data aceasta subiecte noi, dar şi dezvăluiri neştiute din viaţa vedetelor.

Oana Roman are grijă ca în fiecare ediţie să dezvăluie lucruri neştiute din viaţa vedetelor la rubrica „Secretele Oanei”. Aşa face şi de data aceasta când o va aduce în discuţie pe Loredana Groza.

Emisiunea abordează aşadar evenimente de culise din viața vedetelor. Iată ce poveste din viața personală pe care nu a mai spus-o public niciodată ne-a dezvăluit Oana Roman.

„Ar fi multe. Deși pare că expun destul de mult din viața mea, sunt multe lucruri pe care le țin pentru mine. Dacă e să mă gândesc la o poveste nespusă și să aleg una, aș vorbi despre un episod care m-a marcat foarte tare. Am crescut într-o familie de intelectuali și am o anumită educație, am învățat niște valori și niște principii. Am încercat mereu să-mi păstrez o anumită conduită și am investit foarte mult în prieteni și familie. Când am trecut însă printr-un moment foarte greu cu sănătatea și am fost la granița dintre viață și moarte, la propriu, am realizat cât de singură sunt de fapt. În afară de soțul meu și de Catinca, NIMENI nu a fost lângă mine în acele zile cumplite. E adevărat că nu m-am plâns eu atunci. Dar nu a venit nimeni să mă vadă în cele cinci zile la reanimare, și nici în primele zile după ce am ajuns în salon. Și asta m-a durut cumplit. Poate mai mult decât durerea fizică.”, a explicat vedeta.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton