Ce sacrificii face fata cea mare a Anamariei Prodan pentru iubit. Rebecca este îndrăgostită: ”Mama îl place foarte mult”

 Stamen Diana
.

De ceva vreme, Rebecca este îndrăgostită nebunește de David, un tânăr din România, care a reușit să o impresioneze chiar și pe sexy-impresară. Fata cea mare a Anamariei Prodan face sacrificii pentru iubitul ei. Cei doi studiază în țări diferite, iar distanța este uneori o problemă pentru ei.

Până acum, Rebecca studia în Statele Unite ale Americii, dar acum a ales să facă facultatea la Milano. Iubitul Rebeccăi, David, studiază la Monaco. Fata cea mare a Anamariei Prodan este nevoită acum să facă naveta pentru a se vedea cu iubitul ei. Tânăra este foarte timidă și nu-i place deloc să se discute despre viața ei personală. Rebecca locuiește singură la Milano, iar mama ei a închiriat un apartament doar pentru ea.

'M-am mutat în Milano, acum o lună, două. Îmi place și în America, dar îmi place și în Milano. Nu-mi place să zic câți bani ne dă mama, e treaba noastră. Am iubit. E din România. Locuiește la Monaco, face facultate acolo. Îl cheamă David și are 19 ani. Suntem împreună de 2 ani jumătate. Mama îl place foarte mult. E puțin mai înalt ca mine. Ne-am cunoscut în România. Avem 19 ani, nu ne-am gândit la căsătorie. Mă duc și eu la el, vine și el la mine.', a declarat Rebecca Prodan.

Câti bani le dă Anamaria Prodan fetelor sale

La un moment dat, Anamaria Prodan Reghecampf a declarat că le dă salariu fiicelor sale, cam 1000 de dolari pe lună. Ei bine, adevărul este altul. Rebecca, fiica cea mare a vedetei, a mărturisit într-un interviu că mama ei a inventat de o sumă de bani și că le dă bani de fiecare dată când au nevoie.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic', a declarat Rebecca. Tinerei nu îi place să apară prea mult la televizor și este mult mai retrasă.

Anamaria Prodan și fetele eiAnamaria Prodan și fetele ei

Citește și: Anamaria Prodan își lasă fetele să pozeze în revistă pentru adulți. Ce decizie a luat Rebecca: 'Sunt timidă'

FOTO: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton