Ce nume vor purta gemenii Elenei Udrea. Primele declarații ale viitorului tătic

 Pirvu Cristina
.

Ce nume vor purta gemenii Elenei Udrea. Iubitul fostului politician, Alexandrov Adrian, a anunțat că este în culmea fericirii. Își dorea să aibă copil, în special băiat. Dorința i s-a îndeplinit. El și Elena vor avea gemeni. Primele declarații ale viitorului tătic. 

Alexandrov Adrian are o relație cu Elena Udrea de o bună perioadă de vreme. S-a speculat cu ceva timp în urmă că ei ar deveni părinți, însă fostul politician nu a confirmat până sâmbătă, când a făcut public că vor avea gemeni, băieți. Viitorul tătic a povestit că își dorea băiat. Peste câteva luni va strânge în brațe doi fii, nu s-au hotărât însă în privința numelor.

Cum să mă simt? Ca un tătic, mai ales ca eu îmi doream băieței. Poate nu mă opresc la doi. Vedem cum decurg lucrurile. Elena e fericită, îşi dorea de foarte mult timp. Vestea e una de bună augur. Am primit vestea acum patru zile. E prea devreme să te gândeşti la nume. Eu îmi asum tot', a declarat Adrian Alexandrov la Antena 1.

Elena Udrea, însărcinată cu gemeni

Sâmbătă, 17 februarie, Elena Udrea a anunțat în exclusivitate la Antena 3 că este însărcinată. Ea și Alexandrov Adrian, fost fotomodel și actual om de afaceri, vor deveni părinți.

Va avea gemeni, băieţi. Este un vis care acum s-a transformat în realitate.Va deveni mamă şi-l va face tată pe cel pe care îl iubeste de câţiva ani. 'Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. (…)  Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă', a declarat Elena Udrea, care se află în vacanță în Costa Rica, momentan.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton