Ce note au luat vedetele la BAC. Celebritățile se pot lăuda cu medii mari

 Stamen Diana
.

Bineînțeles că și celebritățile din România au trecut prin examenul maturității, iar unele dintre acestea au reușit să ia chiar note mari. Sunteți curioși să știți ce note au luat vedetele la BAC?! Ei bine, noi am aflat și vă spun și vouă. 

Giulia a absolvit Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr, din București, şi a reușit să obțină note destul de mari. 'Am învăţat pentru BAC foarte mult. Ştiu că în perioada aceea nu am cântat deloc, doar pentru a avea timp să învăţ. Cea mai mare notă am luat-o la Limba şi Literatura Română, 9,60', a spus cântăreaţa.

Andra este una dintre artistele care se poate lăuda cu o medie foarte mare la examenul de Bacalaureat. Soția lui Cătălin Măruță a dat BAC-ul în anul 2005 și a reușit să aibă media 9.07, o notă mare, având în vedere că artista se dedica și muzicii în acea perioadă.

Adela Popescu a învățat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti, secţia de actorie, obţinând la BAC media finală 9.28. „Era să nu ajung la examenul de Bacalaureat pentru că aveam filmări. Când m-au întrebat care erau zilele de examen, mi-a fost ruşine că trebuia să lipsesc de la filmări, aşa că am spus că doar două zile sunt examinată. Astfel că în ziua examenului am fost dimineaţa la Studiourile Buftea, la filmări, şi am ajuns pe muchie şi la examen, a povestit prezentatoarea TV.

Dan Negru a obținut la examenul maturității cea mai mică notă din clasă. „Am dat Bacalaureatul pe vremea când facultatea era o miză. Eu am făcut Liceul Economic din Timişoara şi am obţinut media 9,20. Nota maximă am avut-o la Limba şi Literatura Română şi, totuşi, a fost cea mai mică medie pentru că eram singurul băiat dintr-o clasă cu 42 de fete, toate numai tocilare, şi-a amintit realizatorul TV.

Andreea Bănică a obţinut media 8,75  la examenul de Bacalaureat. Artista a studiat la Liceul Teoretic „Carmen Sylva Eforie Sud.

Gabriela Cristea, prezentatoarea TV de la Antena Stars, a terminat Liceul de Coregrafie din București, iar aceasta obţinând o medie generală de 8,85.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton