Ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la ”Asia Express”. Câștigătoarele au planuri mari

 Stamen Diana
.

A fost o mare surpriză pentru telespectatori când au văzut că cele două fete au câștigat emisiunea care a strâns sute de mii de români în fața televizorului. După ce au câștigat, mulți s-au întrebat ce fac Raluka și Ana cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'. Fetele au fost invitate la Interviurile VIVA!, unde au dezvăluit detalii interesante din timpul competiției.

Premiul cel mare a fost în valoare de 30.000 de euro, iar Ana și Raluka deja s-au gândit ce vor face cu banii pe care i-au câștigat la 'Asia Express'. Cele două vor fi vecine pentru că vor locui în curând în același bloc. Ana Baniciu și Raluka au dat deja avansul pentru apartamentele pe care le voiau.

'Vrem să ne luam apartamente în același bloc, am găsit și am plătit avansul deja. Vreau să le renovez și casa părinților mei, i-am mutat de curând lângă București pentru că noi suntem din Deva. Sunt niște bani pe care nu-i câștigi așa ușor.', a spus Raluka.

Ana Baniciu i-a pregătit o surpriză mamei sale și vor pleca împreună în Spania, țară în care mama ei își dorea de mult timp să meargă. Artista i-a făcut o surpriză și i-a trimis biletele prin poștă, iar gestul acesta a bucurat-o enorm pe mama ei. 'Banii nu au fost o miză pentru noi. Luni plec cu mama mea în Barcelona, i-am făcut o surpriză. Mă bucur că am putut să fac asta din banii mei.', a spus Ana Baniciu.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton