Câți bani le dă Anamaria Prodan fetelor sale. Rebecca a spus adevărul: ”Mama a inventat o sumă”

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan Reghecampf este foarte atentă cu copiii săi. Sexy impresara are grijă mereu ca acestora să nu le lipsească nimic. Rebecca, fata cea mare a vedetei, a dezvăluit câți bani le dă mama lor. Tânăra a dat-o de gol pe Anamaria Prodan.

La un moment dat, Anamaria Prodan Reghecampf a declarat că le dă salariu fiicelor sale, cam 1000 de dolari pe lună. Ei bine, adevărul este altul. Rebecca, fiica cea mare a vedetei, a mărturisit într-un interviu că mama ei a inventat de o sumă de bani și că le dă bani de fiecare dată când au nevoie.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, a declarat Rebecca. Tinerei nu îi place să apară prea mult la televizor și este mult mai retrasă.

Rebecca locuiește acum la Milano singură, acolo unde studiază. Anamaria Prodan Reghecampf este mândră din cale-afară de copiii ei și îi iubește în mod egal. Atunci când vedeta vine în vizită la fiica ei, în Milano, cele două merg să facă cumpărături de la cele mai scumpe magazine.

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când vine vorba de copiii ei

'Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. O să mă întorc curând la muncă', a mai declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan investeşte lunar zeci de mii de euro în fiica cea mare:'Rebecca îşi vede de facultatea ei' EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton