Câți bani a câștigat Dorian Popa la ”Asia Express”? Artistul a dat răspunsul

.

Dorian Popa și mama lui, Luminița, au trăit clipe de neuitat la 'Asia Express'. Artistul nu a zis nicio clipă nu provocărilor la care a fost supus, ba chiar lupta cât pentru doi. Mulți dintre voi erați curioși să știți câți bani a câștigat Dorian Popa la 'Asia Express', iar artistul s-a dat de gol.

Toți concurenții de la 'Asia Express' s-au întâlnit pentru o filmare la 'Chefi la cuțite', unde pregătesc o surpriză pentru faniilor. Dorian Popa nu și-a lăsat camera acasă și a filmat tot ce s-a întâmplat acolo. 'Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!', i-a spus Dorian Popa fostei sale colege de emisiune, Lora. Artista i-a răspuns imediat: 'Asta da! Așa e'. Dacă ar fi să ne luăm după spusele artistului, participanții de la 'Asia Express' ar fi primit suma de 100.000.

Dorian Popa își donează hainele

'Așa cum fac de fiecare dată când se schimbă sezonul lucrurile care îmi rămân și pe care le las deoparte le fac cadou cadou celor care le poartă și celor care le plac. Eu nu le mai port și e păcat să stea în dulap. Au ieșit 4 saci cu haine de dat cadou. Trebuie să fac curat și la adidași. Mi-am făcut curat în dressing după două ore de muncă.', a spus artistul într-un video filmat pentru contul său de YouTube.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton